Kunst og kultur

Måske skulle man pakke loppemarkedet sammen? Foto: Martin Agersted Jarl

Friluftsteater i silende regn er en blandet fornøjelse - og man må tit aflyse. At indspille en filmscene i kraftig sol samtidig med at der står "gråvejr" i manuskriptet kræver ekstra udstyr og ekstra planlægning.

DMIs vejrprognoser kan hjælpe til en bedre planlægning af kulturelle begivenheder og give en arrangør mulighed for at være flere skridt foran vejret. For eksempel kan man undgå at bruge resurser og tid på regn, hvis der netop ikke kommer regn. Eller nå at aflyse en teaterforestilling i god tid så gæster ikke går forgæves.

Vi tilbyder flere produkter: Mulighed for meteorologisk rådgivning og vurdering af en af vore meteorologer, automatiske prognoser fra vores egne og/eller fælleseuropæiske vejrmodeller eller automatisk risikomarkering fra vores EntreprenørVejr.

Den meteorologiske rådgivning står til rådighed døgnet rundt og omfatter både vejret de kommende timer frem og prognoser for vejret længere ude i fremtiden. Samtale med en meteorolog giver også mulighed for en mere grundig analyse af risici for forskellige vejrscenarier, som kan have indflydelse på afvikling af udendørs kulturelle begivenheder.